Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6

Website Verbeteren

Websites onderhouden.

Website onderhouden

Onderhoud van uw website moet altijd doorgaan.
Het onderhouden van uw website is net zo belangrijk als de bouw ervan! Helaas maken de meeste ontwerpers veel meer werk van het oorspronkelijke ontwerp en de lancering van een site dan dat zij doen in het verversen en bijhouden van de inhoud van de site.

Actuele informatie

Het is absoluut noodzakelijk dat uw website actuele informatie bevat. Zodra de bezoeker in de gaten krijgt dat de informatie nooit verandert, zullen zij uw website niet weer bezoeken, ook niet als er na lange tijd toch eens een update komt.

Nooit klaar

Onderhouden van een website is nooit klaar: er moet steeds nieuwe informatie klaar staan om te worden geüpload, verouderde gegevens moeten worden bijgewerkt, suggesties van bezoekers moeten worden opgenomen, enz.

Een website moet ook:

WYSIWYG generatoren en Content Management Systemen (CMS).

De meeste van deze worden door professionals als echte 'drama's' beschouwd. Ze zijn moeilijk aan te passen en werken langzaam. Sommige content managers zoals WordPress zijn uitgebreide blog-managers, nooit bedoeld voor grote websites, en de complexe waren nooit bedoeld voor kleine bedrijven (vereisen grote vaardigheid) en zijn nog steeds niet te onderhouden wanneer ze uiteindelijk stuk gaan.
Met, door velen aangeprezen, systemen als Joomla en Wordpress zijn mooie sites te maken, maar de broncode is meestal onnodig groot waardoor ze langzamer laden en ze zijn vaak doelwit van hackers omdat ze op grote schaal gebruikt worden.

Neem contact op als u ook uw website wilt laten onderhouden.