Foto 6
Foto 8
Foto 9
Foto 2

Website Verbeteren

Redactie Website

Redactie Website

Het maakt niet uit hoe briljant het ontwerp van een website is, het maakt niet uit hoe elegant haar navigatie, vroeg of laat zullen bezoekers beslissen; of om actie te ondernemen als gevolg van iets wat ze lezen, of de site te verlaten.
De doeltreffendheid waarmee een website bezoekers klanten laat worden komt aan op de tekst. Als een website de juiste snaar moet weten te raken, dan zal de inhoud ervan net zo goed gemaakt moeten worden als het ontwerp en de programmering.

Wat u zegt en hoe u het zegt

Het zijn de woorden op uw website die mensen zich verbonden laten voelen met uw website. Het is wat u zegt en hoe u het zegt, dat mensen langer op uw site zal houden en er voor zorgen dat ze terugkomen.
Het zijn ook de woorden die u helpen hogere posities te behalen in de zoekresultaten en mensen in staat stellen om u te vinden. Hoe meer inhoud u heeft, des te beter, maar het moet altijd goede inhoud zijn. U wilt ze winnen met uw woorden.

Innerlijke-focus syndroom

U heeft de hele dag te maken met de fijne kneepjes van uw producten en diensten. Het is logisch dat u van de daken wilt schreeuwen en de wereld het verhaal vertellen van uw product in al zijn pracht.

Het probleem is, de rest van de wereld is niet geïnteresseerd in uw verhaal. Klanten hebben geen tijd om uw grootsheid te bewonderen. Ze zijn te druk met het zoeken naar manieren om het leven beter te maken voor zichzelf.

Iemand die met enige afstand naar uw producten en diensten kijkt zal in staat zijn een beter verhaal naar de klant toe te schrijven. Een webpagina van hoog niveau beantwoordt een vraag van de lezer, vooral: Wat heb ik er aan?

Een goed geschreven productpagina praat een beetje over functies, een beetje meer over de voordelen en nog veel meer over de ervaring. Dit laatste element is vooral belangrijk en precies waar de meeste pagina's jammerlijk tekort komen.

De mensen kopen geen acht millimeter boor. Ze kopen acht millimeter gaten, zodat ze foto's van hun kinderen op kunnen hangen.

Websiteredacteur

Uw website laten bijhouden door een redacteur die uw website bij de tijd kan houden, nieuwe teksten plaatst, pagina's toevoegt en zorgt dat uw website een positieve indruk maakt op de bezoekers? Een websiteredacteur die uw website in beweging houdt.

Up-to-date

Uw website up-to-date voor een redelijk bedrag. Neem contact op