Foto 5
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Website Verbeteren

Een Goede Website

Een Goede Website, waar de bezoeker met plezier kan rondneuzen, waar de informatie snel gevonden kan worden, een website die snel is, met prettig leesbare teksten.

Check een goede website

Effectief websiteontwerp

Een website waar de bezoeker moet nadenken wat er van hem/haar wordt verwacht is niet effectief.
Iedere stap moet vanzelfsprekend zijn, zonder er bij na te denken bereikt de bezoeker het doel waarvoor hij/zij komt, daarbij kan de bezoeker best veel tijd op de website doorbrengen.

Visuele hiërarchie

De belangrijkste zaken op een webpagina springen meer in het oog dan minder belangrijke. Een rustig beeld met duidelijke onderverdeling werkt in uw voordeel.

Wat verwacht de bezoeker?

Probeer niet teveel af te wijken van dat wat 'gebruikelijk' is op het internet, een plaatje van een winkelwagentje moet als zodanig herkenbaar zijn, een zoekveld heeft de benaming 'Zoeken'.

De bezoeker die weet wat hij/zij wil, vindt wat hij/zij zoekt, kan de taak of handeling doen waarvoor hij/zij komt.
De bezoeker die helemaal niet weet wat hij/zij wil, de website leidt hem/haar toch naar de juiste informatie cq. handeling.

Waar kan ik op klikken?

Het moet meteen duidelijk zijn waarop geklikt kan worden, als de bezoeker de muis over de tekst moet bewegen om te zien of er ergens een 'handje' komt dan deed de ontwerper iets niet goed.

Iets meer dan een telefoonnummer

Een veel voorkomende misvatting die nieuwe bedrijven hebben, is dat als ze een site op het web zetten dat de mensen die vanzelf zullen bezoeken. Om een populaire site te hebben, heeft u de gebruiker iets te bieden: informatie, interactiviteit, plezier, iets meer dan een telefoonnummer.

Interactief, dynamisch en snel veranderend

Het Web is een interactief, dynamisch en snel veranderend communicatiemedium, uw website moet dat weerspiegelen.
Goed georganiseerd, bijgewerkt en originele inhoud in een aantrekkelijk, interactief, en consistent formaat zijn enkele eigenschappen van grote websites.
Originele inhoud is belangrijk. Gebruikers kunnen één keer naar uw site komen, maar ze blijven terugkomen als er steeds verse originele inhoud te vinden is.

"Een website is als een diner. Het heeft een kern arsenaal aan gerechten die zijn bestaan rechtvaardigen, maar het moet ook regelmatig wisselende speciale menu's hebben dat haar vaste klanten laat terugkomen voor meer."

Uw website laten verbeteren? Neem contact op